Mitt i arbetsveckan i alla fall. Igår EM gick min dag i ett, hann knappt andas ut ordentligt. Direkt efter jag släppte in hästarna så plockade jag upp Thilda och överraskade henne med en shoppingrunda! Vi kom hem med mycket nya grejer, kul! Så himla mysigt att bara få umgås, sånt gillar verkligen jag. 


På väg hem åkte hon och jag och hämtade Jennie. Hela halva kvällen spenderades med Jennie och vi åkte runt halva Södertälje på lite ärenden. Efter jag lämnat av henne så åkte jag och kollade på idol. Alltså jag tycker verkligen audition-avsnitten är så roliga!
Har man tur så får man höra lite ny musik också, igår upptäckte jag Wiser- Madilyn Bailey, den är verkligen så bra!  Och killen som var sist ut-snälla alltså! Så duktig. 

Lagom spacead idag känner jag, full rulle idag med. Just nu släpper jag ut hästarna med Tom & Petter i lurarna, faktiskt en av mina favoritpoddar- sköna grabbs! 
Sedan tänkte jag passa på att rida mina två innan jag fixar hela stallet. 

Mirella ska få en lång tur i skogen, hon hade en lite lugnare vecka förra veckan och i helgen var hon så fin verkligen! Kiria ska få joggas igång och mjukas upp lite extra några dagar, längtar efter att tömköra henne! Men måste åka och köpa en dressyrgjord och en gjord till longering.

Vi hörs sen, idag blir en lång dag

Godmorgon! Jag har precis släppt ut alla hästarna, har tagit semester denna vecka för att kunna jobba i stallet. Väldigt skönt med heldagar i stallet igen, har verkligen saknat det. Både Kiria och Mirella känns riktigt fina nu trots det saknas en del styrka. Så himla skönt att ha lite flow just nu fast det pågår så mycket annat i mitt liv. Enda sedan flytten så har min kropp börjat slappna av vilket gett mitt sinne mer ro. Men med detta har även tankar kommit som ett brev på posten, det är som gamla spöken som måste göra sig påminda. Jag inser att jag bara måste ta tjuren vid hornen vilket jag kommer göra men innan dess måste jag bearbeta det lite till. 


I vilket fall som helst är detta inget som tynger ner mig, jag har ett riktigt fokus runt mig vilket är så skönt. Jag fokuserar på mig och mina hästar och gör precis det jag vill, vilket jag helt ärligt inte riktigt tillåtit mig att göra i Borås på samma sätt som nu. 

Den här veckan väntar massa roligheter, det började redan igår då jag åkte upp till Gröndal för att hänga med min fina vän och frisör Samuel som gjorde mig fin (ville ha en förändring och då är det alltid bäst att börja med håret ;)). Idag ska jag strax åka till min nagelterapeut för att äntligen vässa klorna igen- som jag längtat. Efter det väntar lite mer Stalljobb innan jag plockar upp Thilda för att överraska henne med en dag i stan då hon fyllde 15 för några veckor sedan. 

Ser fram emot denna dag, ikväll får vi se vad som händer. Vi hörs lite senare. 

Kram 

Sitter just nu med huvudet i tallriken, mat är så gott!  Men iaf det är full rulle idag, flyter på bra på jobbet och försöker lugna och checka av flera av mina bollar jag har i huvudet. Som jag sa tidigare är det mycket det närmsta veckorna. 

Denna helg är det inkbash och firande av Dennis på fredag och "kalas" på lördag. Nästa helg är det namngivelse av kära lilla Edvin, min systerson och eventuellt kräftskiva, sedan kanske jag drar ner en sväng till Borås och sedan Skåne den veckan efter. 

I alla fall, inför allt detta är det en del som måste fixas, typ presenter och bakning, kläder osv. 

Min checklista: (lika bra att skriva ner så har jag den här)
-Present till Edvin  
-Kläder till mig till namngivelsen
-fixa håret hos världens bästa frisör <3
-fixa naglar
-fixa bryn och fransar
-present till Andreas
-present till Frida
-överraska Thilda med hennes present 
-höra av mig till Jennie angående två presenter
-höra av mig till Eveline

Har säkert glömt hälften men men.. Utöver allt detta kul har jag ju mina kära hästar också, det kräver en del planering för att få ihop allt som man vill, men allt går om man vill. Jag är en ganska impulsiv tjej som älskar att hitta på grejer och hitta lugnet och det viktiga fokuset hos mina hästar i stallet. Mina djur kommer ju i första hand and I love it! 

Nu ska jag hänga med min stora syster 
Kram