(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När detta inlägg kommer upp sitter jag i bilen på väg hem igen. Hemma väntar massa pyssel inför nyår imorgon. Handla mat, hinna in på dollarstore och motionera mina höstar. 

Kiria kommer idag tömköras en sväng och Mirella ska få ridas ut och göra av med energi- hon är som en tickande bomb just nu haha. Så bockar och kan knappt skritta längre, sötisen.

Kiria har ju konstaterad arstos i framknäna, så det är ett pyssel men det är hon verkligen värd! Vi håller fortfarande, tillsammmans med veterinär på att hitta det bästa för henne. Nu under vintern då artrosen är som värst så går hon i en stor hage på dagarna och sedan tömkörs hon eller rids ut. Bara bygga upp henne med så lite slitning på knäna som möjligt. På nätterna är hon lindad, så knäna håller sig varma. Det verkar funka!
Sedan behandlingen har hon blivit sitt glada jag igen och har till och med börjat busa ordentligt haha. Men så länge hon är glad är jag glad. I sommar är tanken att hon ska vara 100 igång samt betäckas- kul! Min dream come true ❤️
Jag har precis pysslat klart det sista i min lägenhet, en vän komme hyra den några veckor så behövde hämta hyror samt flytta bort lite av min skit. 

Alldeles strax ska jag väcka Dennis, så kul att han ville följa med. Mys! Sedan ska vi förbi bolaget innan vi åker hem till Södertälje igen. Idag kommer dagen bestå av fix och handla mat inför imorgon, vi kommer vara på firman, vilket ska bli skönt det också. Tillsammans med ett gäng andra människor hehe. 

När vi är klara för idag väntar hästarna, så får vi se vad som händer ikväll. 

Puss så länge (null)

Sitter just nu i blien och sjunger för fulla muggar tillsammans med Dennis. Eds och Eminems River är ju bara helt fantastico!
Har några timmar i bilen framför mig så jag tänkte försöka tidsinställa några inlägg, ska lägga upp varsin plan för hästarna. En väldigt ytlig. 

Annars då? Jo allt rullar på i 220km/h känns det som. På söndag är det helt plötsligt nyår och på måndag vaknar vi till ett helt nytt år. Just nu har jag ingen större lust stt fira in det nya året men är dock taggad på ett helt nytt år. Men jag hinner nog bli mer taggad, å andra sidan ska man bara tillåta sig själv att känna precis vad man känner.  

Min julafton firade jag i Dalarna på en herrgård med hela familjen. Helt underbart mysigt var det! Underbara Sofia hjälpte mig med hästarna så jag fick ha lite julefrid för första gången på många år. TACK! 

I mellandagarna hade jag julmys med Dennis och hans familj och hann även med lite jobb, faktiskt skönt nu när det är gjort! Tog även tag i mitt kaos bland alla mina saker i stallet- äntligen! Tycker verkligen om stt hålla ordning och reda runt mig men ör jobbigt nör man inte haft någon plats. Men nu är även det fixat.  

Nu ska jag fortsätta sjunga med Dennis,

Puss vi hörs! (null)

(null)

Två bilder på mosters prins, saknar bilder på mosters prinsessa :(. Detta var under jul.