Igår hade jag en hektiskt men fantastisk dag, började med jobb fram till lunch. Efter lunch åkte jag och gjorde stallet och hämtade släpet, som jag skulle lämna över natten hos Torstensons i Västerås, de har fantastisk service, de är otroliga! Då det idag skulle vägas om. Så när jag lämnat släpet åkte jag till Erikslund och shoppade klart nästan alla julklappar, så skönt! Sedan åkte jag raka vägen till Hallstahammar där min syster och hennes familj bor och bara myste! Vi har myst enda fram till nu, så välbehövligt verkligen. Nu sitter jag och syrran och dricker en kopp te innan jag ska hämta släpet och åka hemåt. 

Väl tillbaka i stallet ska Kiria få sig en omgång med rakmaskinen 😍 eller Mirella, har inte bestämt mig vem som är först ut idag hehe. 
Väl hemma ska jag slå in julklapparna och lyssna på mysig musik och dricka ännu mer te. 

Den här veckan känns verkligen helt uppochner.. återkommer ikväll! 

Ses snart!  (null)

Nu jäklar är det på tiden att jag tar tag i att bocka av min lista jag visade er för några inlägg sedan :)
 
Utöver mina två små hästisar som jag är ihos varje dag så jobbar jag ju heltid som sevicetekniker på ett ventialtionsföretag, när allt detta är klart så åker jag antingen hem och myser med mina kära föräldrar, går på yoga eller åker hem till Dennis. Så när jag väl landar i soffan så slocknar jag ganska tidigt hehe ;) det mest produktiva jag gjort på kvällarna är att diska, tvätta och somna till ett avsnitt på Netflix ungefär.. men sedan en vecka ungefär så var jag hos veterinären och vaccinerade Cooper och efter det så bad Dennis mig att ta med mig honom dit. De två har verkligen funnit varandra haha, ingen är nöjdare än Cooper när jag går upp tidigit MEN Dennis fortsätter sova så han har någon att sova med ;) 
 
Helgerna har i princip bara gått i ett sedan jag flyttade hem känns det som, det har varit allt ifrån jobb, ännu mer stall, hundvakr, kalas, roliga evenemang, veterinärbesök, goda middagar med familjen, hänga hos min ena syster osv osv. Men det är synd att klaga, jag vet ju hur rastlös jag blir när jag har en helt oplanerad helg, dock är jag väldigt impulsiv så jag ser till att det händer något hehe.
 
Det enda som jag saknar just nu men som jag faktiskt känner att jag inte orkar lägga ner all min själ i är faktiskt min egen träning. Men jag jobbar på att få mina små ben att hålla för löpning igen, så det är mitt lilla projekt. Så jag ska börja jogga lite när min kropp tillåter, ska verkligen bli så skönt! 
 
Nu ska jag göra lite måsten, vi hörs senare!
Godmorgon! Skönt att kika in här. 

Men igår började jag skriva på ett inlägg men så somnar jag mitt i det?! Alltså åh! Men men jag tänkte att jag publicerar det ikväll sen när jag kommer till Dennis där min data ligger..

Nu sitter jag på jobbet och inväntar lite frukost innan en hel dag med jobb. Ska försöka vara effektiv nog att fixa det mesta i stallet på lunchen då jag har yoga i EM/kväll. Efter det så ska jag faktiskt ta tag i att baka lite tänkte jag. Har inte bestämt vad än men tar det som det kommer. 
Hästarnas schema idag ser ut så att kiria ska skrittas ut om banan inte funkar annars får hon longeras. Mirella tar det fortsatt lugnt då ena skon är kaos men inte så kaos att hon behöver stå på box men vill inte rida på henne heller. Men hon njuter efter helgens pay n jump. 

Nu ska jag stoppa i mig frukost. 
Hörs sen!