Igår så bokade jag äntligen hingst till Kiria hihi! Gud detta ska bli så spännande verkligen. Drömt om det så länge och att veta att om bara några månader drar säsongen igång, wiho!  
 
Jag har valt en hingst jag tycker om men som jag dessutom fick tipsad av en som hanterar den dagligen. Det jag letade mest efter var en hingst med mod, såklart även bra exteriör! Sedan tycker jag personligen att det är en ordentlig hingst som har fin hoppteknik. Men det ska bli så kul om det tar sig och jag får en miniKirr, det är allt som betyder något egentligen. 
 
Om allt går som det ska kommer jag få en bebis efter Casanova Hästak. ihihih, så taggad verkligen.
Men jag vet att det inte är någon idé att ropa hej utan nu väntar vi bara på att säsongen drar igång.
 
 
 
Denna vecka blev inte alls som jag hade tänkt mig, eller inte helgen som var heller för den delen. I fredags kom jag till jobbet och kände mig helt sänkt, ont i exakt hela kroppen. Kunde inte avgöra om jag var sjuk eller om det var mensvärk.. men det visade sig att det är min influensa 2.0. Så hela helgen har jag varit helt förstörd. Har lagt alla mina små krafter på mina djur, såklart <3 
 
Jag kan verkligen inte ligga still när jag är sjuk så min kära mor har verkligen fått tvinga mig haha. Hela min familj blir engagerad när jag blir så dålig för det vet att jag åker till stallet iaf.. Min käre stora syster följde med mig och gjorde stallet i fredags och mamma i söndags. Så tacksam för all hjälp verkligen! Mina hästar har gått på halvfart från i fredags fram till idag, men så får det vara. Sofia har hjälpt mig rida kiria också, superglad över det, men ingen är gladare än Kiria haha. Hon är helt galen nu haha, så glad! Dock har hon inte vågat sig på Mirella då hon har vilat i två veckor och ska galopperas på fältet nu i en vecka. Idag är tanke att jag ska ta tjuren vid hornen och bralla av henne lite. Idag är första dagen som jag mår bättre, så skönt!
 
Utöver mina djur var jag och mamma på kalas för Åsa hos Anita, jättemysigt och god mat!
 
 
För övrigt är jag så trött på att vara sjuk, jag verkligen hatar att inte känna mig som mig själv. Men om jag får för min mor så drar jag till jobbet imorgon. Ja, jag är 23 och måste fråga mamma haha. Vi jobbar på samma firma så annars skickar hon bara hem mig igen hehe.
 
Dennis fick mig att ladda ner Coin Master igår och jag är heeeelt galen i det haha, så kul! Så nu ska jag spela lite innan jag tidsinställer några inlägg, har en del att få ner hihi.
 
Hej då!
 
 
 
Var ett tag sedan jag kikade in här, min vardag går verkligen i ett och när jag väl landar en stund så somnar jag haha. Nej är verkligen inte alls så trött som jag precis fick det att låta men ändå. Har mest bara inte fått in denna rutinen men också mycket som hänt som jag inte vet hur jag ska formulera. Men just därför vill jag ju skriva här. Ja ni hör ju själva... 

Men allt flyter på ändå. Står inför en del förändringar, vilket känns bra men nu gäller det bara att ha is i magen. Mina hästar är värd bara det bästa! I övrigt är Mirella på väg in för en vetcheck inför säsongen. Hon har känts fin men trött så det blir bra, hade helst velat göra det redan i dec... men men nu är det som det är och den enda jag kan skylla på är mig själv. Lilla kiria då, hon är helt galen haha! Men det märks att sättet jag behandlar hennes artros på verkar hjälpa henne, så skönt för mammahjärtat. Framtiden för henne nu i sommar är att hon ska haka på betäckningsäsongen, såååå spännande verkligen! A dream come true❤️ 
Har några hingstar jag gillar lite extra men innan det kommer ner i ord här så ska jag ringa Andreas som är superduktig på avel och ston, så jag får lite vägledning och tips och råd. 

Annars idag så ska jag köra Sofia och hennes Frodi till en hoppträning, kul att inte alltid rida faktiskt. Hon är alltid så gullig och hjälper mig så det känns extra bra att kunna ge tillbaka lite. 

(null)

(null)

(null)