Rubriken ovan talar inte riktigt sanning, passar på att chilla nu i stallet för resten av dagen kommer gå i ett har jag en känsla av. 


Jag och mamma kom hem igår eftermiddag. Sista stoppet på redan blev en natt i min lägenhet i Borås. Fick träffa många bekanta ansikten, vilket var helt underbart! 

Igår efter en mysig skritt i skogen med Sofia åkte jag och överraskade Dennis med Adam och Jennie. Så lyckat! Vi hade lurat i Dennis at jag skulle komma hem idag lördag hihi. Vi fyra åkte till tolv och hade en riktigt bra fredag! Vi avslutade kvällen på ceasars och när vi skjutsat hem alla åkte jag och Dennis hem till honom och bara pratade halva natten, en perfekt fredag!

Idag som sagt är jag i stallet och i skrivande stund sitter jag på Mirella. Vi ska cantra lite i skogen, sedan ska hon faktist få fler hagkompisar, gissa om jag är nervös?!  Men jag är inte orolig skönt nog, håll tummarna! 

Överlag är det så himla skönt att vara tillbaka i sadeln igen! Jag säger det igen, jag älskar hästar!

Kiria vilade igår och idag tror jag nog att vi ska skritta fram extra länge i skogen för att trimma igenom lite på banan. 

Ska försöka kika in här lite senare. Kram

Godmorgon! Igår hade jag verkligen en riktig söndag- det enda jag gjorde och orkade göra var att klippa gräset och äta glass framför serier... så därför uppdaterade jag inte igår. 

Idag iaf, vaknade jag på rätt sida, önskade dock att jag kunde få sova längre. Men men, jag är ute på en pw och sitter nu vid Smygehamn, som är Sveriges sydligaste punkt, vilken ligger 3km ifrån vårat hus. Jag sitter på en sten och bara tittar ut över havet och bara andas. Så underbart att kunna börja morgnarna såhär, havet är så lugnande. 

När jag publicerar det här ör jag på väg tillbaka hem och ska äta frukost för att sedan jobba i trädgården. 

Den här semesterveckan kom verkligen lägligt känner jag nu även fast jag saknar allt och alla där hemma. 

Btw, har ni lyssnat på pillowtalk med peg och penny? Lyssna! I Love them! Eller deras podd är grym. De tar upp bra ämnen helt enkelt och jag måste vara ärlig och säga att det är en "tjejpodd" and I freaking love it. 

Ska försöka höra av mig sen 
Kram! 

ÄNTLIGEN är jag i mitt älskade Skåne igen! Som jag har längtat. Sitter dock fortfarande i bilen, strax är jag och mamma framme i vårat hus i Böste. Innan vi åkte imorse var jag och fixade stallet och pussade på mina prinsessor. 


Längs vägen har vi gjort flera mysiga stopp, vi åt bl.a. sen glasslunch i Gränna på mitt favorit glasställe där. 

Vi skulle varit framme för ca 2h sen men fastnade såklart i längsta bilkön... 

Ser verkligen fram emot en vecka att bara ha sovmorgon och mysa omkring. 

Direkt när jag kommer hem till huset här nere ska jag byta om och gå ner till havet och sedan ta en promenad till Smygehuk och bara njuta av havet. 

Varje gång jag kommer till Skåne så sveper ett lugn över mig och hela kroppen och knoppen bara slappnar av- underbart!

En vecka här nere betyder en vecka utan mina hästar, resten av min familj och Dennis. Men vetskapen att alla väntar hemma ger mig också ett lugn och de får en veckas semester från mig ;)

Ska under dagarna skriva här och uppdatera med bilder, så himla praktiskt med en helt egen dagbok! Ser bloggen mer och mer som en dagbok och ju mer jag skriver här så bevaras ju alla minnen hos mig. 

Imorgon ska jag visa bilder på lilla huset, nu ska jag byta om. Vi hörs imorgon